Exposició
Call us on
+86-523-83785609
If you have any questions, please contact us
GO >>
Casa > Exposició > Contingut

Beneficis d'utilitzar lubrificants de corda de filferro d'alta qualitat en acer inoxidable

Chuangyi metall productes Co, Ltd | Updated: Jun 27, 2016
Source:

1. l'oli lubrificant alta qualitat amb bona mobilitat i bona penetració, pretractament de lubricació de corda de filferro d'acer inoxidable ràpidament pot penetrar la corda i la corda i eviten que els bacteris en el seu efecte de fibra de nucli de cria.
2. la qualitat d'adhesió lubrificants oli sobre la corda de filferro d'acer inoxidable no s'esborra fàcilment, lubrificants efecte dins del rang de temperatura especificada no es veuran afectats. A més, l'actuació d'adhesió Lube patí, que va ajudar a corda de filferro d'acer inoxidable per a la tracció de l'ascensor.
3. té una força alta cinema, capaç de resistir tocar sota càrregues molt pesades d'alta pressió entre el filferro d'acer inoxidable, però també resistència a la descomposició, deteriorament.
4. qualitat lube oli amb major força cohesionat, evitar Oli gotejant, gronxador no centrífuga perdut durant l'exercici, evitant la pèrdua de greix i la contaminació a altres dispositius.
5. alta qualitat corda de filferro d'acer inoxidable causada per oli lubrificant no conté corrosió, components de lluita, prevenció de la corrosió, prevenció de la corrosió és millor.
6. la capacitat de reparar-se i corda de filferro d'acer inoxidable va continuar ser doblegat, mantindrà la pel·lícula d'oli en la seva expansió de la superfície d'extrusió. Això requereix la pel·lícula polit per protegir la corda de ruptura suau i alta.

Categoria de producte
To learn more, please click into each category ...
Chuangyi metall productes Co, Ltd