Exposició
Call us on
+86-523-83785609
If you have any questions, please contact us
GO >>
Casa > Exposició > Contingut

Instal·lació de galeria de corda de filferro d'acer inoxidable ser conscients dels continguts d '

Chuangyi metall productes Co, Ltd | Updated: Jun 27, 2016
Source:

1. Chuck d'encaixar el gruix de la corda de filferro d'acer inoxidable, xarxa de dins un anells en forma de u més gran que el diàmetre del filferro corda d'acer inoxidable 1 ~ 3mm, xarxa marge és massa difícil perquè la pinça la corda.

2. Quan s'utilitza per reforçar les u-perns, corda de filferro d'acer inoxidable és comprimit fins al voltant de 1/3. A causa de filferro corda a la força es deformen, corda, la corda de filferro carregant a segon després reforçat per tal de garantir fiable. Comprovar la corda de filferro d'acer inoxidable després de la corda en càrrega diapositiva Chuck, Chuck per a seguretat addicional. Instal·lació de seguretat de l'última carta de la targeta d'uns 500mm, cap restriccions segura de corbes i després amb la pinça de corda principal, com pinça lliscant seguretat doblegat es redreçar, així que vostè pot trobar i reforç puntual.

3. Chuck organitza pel diàmetre del filferro corda d'acer inoxidable entre uns 6 ~ 7 vegades, línia de targetes a una disposició CIS, haurien de formar part d'un bucle en forma de u al costat de final de corda, un costat de la placa a la corda principal.

4. nombre i disposició mètode: número de la targeta ha de ser no menys de 3-5, Chuck menys de l'espai d'acer inoxidable de filferro corda 6 vegades, darrera retalla de corda final distància ≥ 140mm segons la quantitat segons el diàmetre del clip de la corda de filferro d'acer, 10 MM, 3, 10-20 mm, 4, 21-26 mm, 5, 25-36 mm, 6, 36-40 mm, 7.

5. acer inoxidable clip de filferro corda fluixa primer xec de càrrega ha de fer després de la instal·lació. En circumstàncies normals, nous cal estrènyer encara més.

Categoria de producte
To learn more, please click into each category ...
Chuangyi metall productes Co, Ltd