Exposició
Call us on
+86-523-83785609
If you have any questions, please contact us
GO >>
Casa > Exposició > Contingut

Acer inoxidable filferro corda funcions bàsiques de diferents aplicacions de diferents

Chuangyi metall productes Co, Ltd | Updated: Jun 27, 2016
Source:

1. acer inoxidable filferro corda per a l'ascensor
Durant el procés d'aplicació per tal de ser capaç de jugar un paper en la resistència a càrregues de xoc, corda de filferro d'acer inoxidable utilitzant el nucli de la fibra és necessària per assegurar que en el procés d'aplicar a. Sovint promocions utilitzaria vegades cor independents corda de filferro d'acer inoxidable de corda de filferro d'acer cor, per obtenir la mateixa càrrega de ruptura màxim diàmetre.

2. acer inoxidable filferro corda per telesquis passatger
Corda de filferro de corda d'acer inoxidable utilitzant la necessitat de suport experimentat, rodes de cable i transversals càrregues imposades per l'elevador, si cap corda de filferro sòlid cors, les cadenes es pastat mútuament una vegada les cadenes van començar a tocar i portar entre unitats aviat farà cordes de filferro d'acer inoxidable i trencat cansat conjunt banda amb antelació.

En corda de filferro d'acer inoxidable a través de les rodes motrius del cotxe i la rotonda quan les rodes girar, corda elasticitat radial de corda de nucli d'unitat de suport oferta per assegurar que el disseny no es fa malbé a causa dels girs i voltes de les cadenes. Quan començar per cable i aparcament atapeït, corda de filferro d'acer inoxidable la corda de filferro té un grau d'elasticitat i cadenes d'absorbir molta energia.

Categoria de producte
To learn more, please click into each category ...
Chuangyi metall productes Co, Ltd