Exposició
Call us on
+86-523-83785609
If you have any questions, please contact us
GO >>
Casa > Exposició > Contingut

Problema de les indústries de corda de filferro d'acer inoxidable

Chuangyi metall productes Co, Ltd | Updated: Jun 27, 2016
Source:

1. en la indústria de filferro d'acer inoxidable en tant industrial cadena enllaç, o un nivell d'empresa d'equips, tramitació grau, encara, al capdavall, baix nivell posicions. Especialment en la corda de filferro d'acer inoxidable productes, majoria d'empreses com un simple, qualitat irregular, difícil de baix valor afegit i marca de forma estava en una posició dominant en competència, menys propensos a tenir els mercats diuen.

2. acer inoxidable filferro corda empreses és simple imitació, competència viciós, manca de cooperació entre la crítica. No formar una divisió raonable del treball i destacar l'estructura de la indústria, homogeneïtat és greu.

3. requisits de control acer inoxidable cable cordes alta contaminació industrial i consum de poder. D'acord amb la capacitat de processament existents i els costos de processament, per aquesta vila sobre més de 400.000 tones de l'abocador original criança fangs pertot arreu, necessitava més de dos anys, ultra-mil milions de cost. Es pot dir que l'enfocament de creixement per a l'entorn al desenvolupament ha arribat a la seva fi.

4. la majoria nivell de gestió de corda de filferro d'acer inoxidable no pot satisfer les necessitats de desenvolupament empresarial, gestió extensa en gran mesura restringia les empreses de corda de filferro d'acer inoxidable per al creixement, especialment en l'època actual, eficiència en la gestió és exacerbada gestió dificultats.

Categoria de producte
To learn more, please click into each category ...
Chuangyi metall productes Co, Ltd