Exposició
Call us on
+86-523-83785609
If you have any questions, please contact us
GO >>
Casa > Exposició > Contingut

La força dels danys corda de filferro d'acer inoxidable per impacte

Chuangyi metall productes Co, Ltd | Updated: Jun 27, 2016
Source:

La força de la corda de filferro d'acer inoxidable gir corda de filferro d'acer inoxidable i el grau de l'angle de pèrdua i la força d'acer original són desiguals. Com d'acer inoxidable cable de filferro d'acer inoxidable cables distorsions en la major, capes concèntriques més d'acer inoxidable de filferro a la unitat, pèrdues de força de corda de filferro d'acer inoxidable són encara més grans.

També, per una estructura diferent de corda de filferro d'acer inoxidable, acer inoxidable filferro entre punt estructura contacte, llavors el seu poder de tall va augmentar, tan contacte la força de dany de corda de filferro d'acer inoxidable de contacte lineal ponen corda de filferro.

A més, el material central també afecta la força de dany de corda de filferro d'acer inoxidable. Nuclis de Ma al temps de càrrega es pot millorar, com fils d'acer inoxidable de filferro en estrès condicions, per tant, estan subjectes a la mateixa energia, pèrdua de força de corda de filferro de nucli de fibra és sempre superior a la fibra cor filferro corda.

Categoria de producte
To learn more, please click into each category ...
Chuangyi metall productes Co, Ltd