Notícies
Call us on
+86-523-83785609
If you have any questions, please contact us
GO >>
Casa > Notícies > Contingut

Corda de filferro d'acer inoxidable molt necessari

Chuangyi metall productes Co, Ltd | Updated: Jun 12, 2017

En moltes aplicacions, la part superior de la corda d'acer inoxidable necessita connectar els accessoris, i la corda de filferro i els accessoris assegurança. És molt necessària la connexió per a la seva utilització segura, la corda de filferro d'acer inoxidable, llavors hem de prendre un mètode específic a la part superior de la connexió de fixació de corda d'acer inoxidable. A continuació, es mostren algunes maneres habituals de fer-ho:

(1) Mètode de punt.

En la vida real de producció, el mètode de fixació més habitual és el mètode de teixit, que utilitza l'anell de màniga en forma de cor per plegar la corda d'acer inoxidable, la corda de filferro d'acer inoxidable i el final de les cordes de corda de filferro al cos de la corda, repetit $ nombre de vegades, i finalment lligat o amb el cap fort a la línia. Durant l'operació, la corda de filferro d'acer inoxidable no és inferior al 20 vegades el diàmetre de la corda d'acer inoxidable per garantir un ús segur.

(2) el cap de la targeta fixa.

El capçal és una eina especial per a la fixació de cordes d'acer inoxidable. Al final de la corda fixa d'acer inoxidable, utilitzant el mètode de teixir per fixar l'anell de la mànega, utilitzeu el cap per estrènyer-lo. Corregit, segons el diàmetre de la corda d'acer inoxidable, ha d'estar equipat amb el número corresponent de Chuck. Diàmetre de filferro de corda En els 7 18mm ha d'estar equipat amb 3 Chuck, 19 27mm han d'estar equipats amb 4 capçals de cartolina, 28 37mm han d'estar equipats amb 5 Chuck, Cable de filferro d'acer inoxidable 38 ha d'estar equipat amb 6 capçals. A més, per assegurar que la resistència a la tracció del capçal de la targeta no sigui inferior al 80% de la força de tracció trencada de la corda de filferro d'acer inoxidable, la corda de filferro d'acer inoxidable s'ha de fer funcionar segons la corda de filferro d'acer inoxidable.

(3) Mètode del capçal de pressió d'aliatge.

En primer lloc, el final de la corda d'acer inoxidable d'acord amb la pressió de la unitat per dividir-se, i cada cadena per guardar el capçal. La longitud de la divisió no pot excedir la longitud de la màniga de l'aliatge i, a continuació, la part superior de la corda de filferro que es dobla fora del forat adequat, corda de filferro d'acer inoxidable, totes les cordes de corda separades inserides a la línia, el conjunt final del Lussow set de compactació pot ser.

(4) Junta desmuntable.

L'ús principal d'aquest mètode és el màniga de falca, la corda de filferro es pot utilitzar per connectar la falca amb la construcció posterior. Tanmateix, aquest mètode només pot garantir la força de tensió trencant de la corda de filferro al voltant del 90%.

En la producció de cordes d'acer inoxidable, la corda de filferro d'acer inoxidable després de la deformació és un pas molt important, després de la deformació de la corda o corda d'acer inoxidable. Després de la matriu, després de la deformació de deformació addicional per eliminar l'estrès. D'aquesta manera, es pot aconseguir un millor rendiment de la soldadura, però també augmentar l'estructura de la corda de filferro d'acer inoxidable de la corda de filferro d'acer inoxidable compacta, de corda de filferro d'acer inoxidable longitudinal i de corda de filferro d'acer inoxidable, així com un rendiment de qualitat.

La deformació posterior de les cordes es realitza principalment a través del repetit plegat i l'endereçament de les cordes després de la presió de pressió a través dels rodets de deformació verticals i horitzontals.

Filferro d'acer inoxidable Corda Després de la deformació, a més de la línia de morir després de la corda de filferro d'acer inoxidable per al rectificat de flexió de rodets verticals de diversos canals, la corda de filferro d'acer inoxidable, però també la corda d'acer inoxidable a través d'un parell de rodets de talles, pot jugar un efecte de compressió i tamany.


Categoria de producte
To learn more, please click into each category ...
Chuangyi metall productes Co, Ltd