Notícies
Call us on
+86-523-83785609
If you have any questions, please contact us
GO >>
Casa > Notícies > Contingut

Disseny d'armadura d'acer inoxidable i salut

Chuangyi metall productes Co, Ltd | Updated: Jun 12, 2017

El disseny i la fabricació d'aparells d'acer inoxidable, el client a llarg termini del procés d'aparell sempre trobarà alguns problemes i, fins i tot, accidents, l'aparell d'acer inoxidable, així que la manera d'escollir i utilitzar correctament l'acer inoxidable i l'acoblament són molt importants, oferim als clients uns quants suggeriments:

1. S'ha de normalitzar la fabricació d'aparells d'acer inoxidable.

2. Per enfortir l'ús de la gestió de seguretat de l'acer inoxidable, fer una gestió especial, ús exclusiu, emmagatzematge de punt fix, inspecció regular, muntatge puntual d'acer inoxidable, i fer un bon treball en el manteniment i manteniment de l'eslinga.

3. Reforçar la formació de seguretat al personal de l'armadura d'acer inoxidable, reforçar el personal a la propaganda i l'educació de seguretat, però també destacar la millora de la qualitat tècnica de seguretat. Requereixen a l'usuari dominar els coneixements tècnics bàsics de seguretat de l'aparell d'acer inoxidable, l'aparell d'acer inoxidable familiaritzat amb els requisits bàsics de rendiment o ús de l'aparell d'acer inoxidable, per entendre el càlcul del centre de gravetat i la quantitat de l'esclau en diferents entorns d'ús. , per dominar el mètode d'inspecció de seguretat i l'estàndard de ferralla de la funda. Només mitjançant el domini d'aquests coneixements bàsics de seguretat, l'aparell d'acer inoxidable i l'ús racional en la pràctica, podem assegurar l'ús adequat de l'aparell d'acer inoxidable per assegurar la seguretat de l'elevació i elevació.


En el procés d'elevació, com hem d'evitar l'accident?

1. Les branques del bastó han de ser simètriques i uniformement distribuïdes en disseny, amb el mateix angle vertical. Les múltiples combinacions d'eslingues no poden superar l'angle màxim de la direcció vertical.

2. La motxilla ha d'estar ben situada i connectada de manera segura, l'aparell d'acer inoxidable i la motxilla s'haurà d'instal·lar a la càrrega, de manera que la càrrega es pugui equilibrar a l'amplada de la motxilla.

3. Sling per reforçar la protecció, lluny de les vores afilades, la fricció i el desgast.

4. Per evitar un accident perillós, la càrrega no es pot inclinar ni es va desplaçar de la fonda, de manera que es mantingui l'equilibri i l'estabilitat de la càrrega.

Muntatge en acer inoxidable Si el 304 de l'arrel no és magnètic, i només 400 del material són magnètics. Perquè és ferrita.


El sistema 300 pertany al cos de l'austenita. Muntatge d'acer inoxidable També cal destacar que la cadena sense tauler magnètic no representa 304, Rigging d'acer inoxidable ja que ara hi ha 201, 202 d'aquest material.


201, 202 materials d'acord amb el contingut estàndard internacional de níquel han de ser de 2 níquel i 4 de níquel. Però el domèstic no és el mateix. 201 té diversos nivells de níquel, com ara 0,3 níquel, 0,8 níquel i 1 níquel. 304 del contingut són de 8 níquel. Podeu comprar algunes pocions. Muntatge en acer inoxidable Per comprar 8 níquel. També podeu fer l'espectròmetre.


Categoria de producte
To learn more, please click into each category ...
Chuangyi metall productes Co, Ltd