Notícies
Call us on
+86-523-83785609
If you have any questions, please contact us
GO >>
Casa > Notícies > Contingut

Flexió del disseny de corda de filferro d'acer inoxidable és Important

Chuangyi metall productes Co, Ltd | Updated: Jun 27, 2016

Quan ha de tractar de dissenyadors en el disseny de maquinaria i equips, doblegar la direcció de la corda de filferro d'acer inoxidable coherent amb la ubicació del tambor o politja, fa d'acer inoxidable filferro corda formen doblegat en la mateixa direcció, també conegut com l-corba. Si el disseny per flexió inversa de corda de filferro d'acer inoxidable (s-corba), vida de corda d'acer inoxidable cable que amb el doblegat baixar 50% ~ 70%, això és perquè inversa flexió de corda de filferro d'acer inoxidable, tant de flexió de l'estrès i de pressió.
Dissenyar aquests dispositius, el dissenyador ha de tractar d'evitar l'acer inoxidable filferro corda està dissenyat per revertir la flexió. Uneix-te a ha de ser dissenyada per invertir la direcció, ha de ser la distància entre les politges o rodets estan dissenyats per ser més gran.
A causa de l'acer inoxidable filferro corda al mecanisme és el contacte directe amb les politges o rodets, politges, l'ús de la vida laboral i actuació de tambor de corda de filferro d'acer inoxidable tenen una gran influència. Per evitar el desballestament prematur de corda de filferro d'acer inoxidable, el dissenyador ha de prendre plenament en compte el material, el diàmetre de les politges, rodets, disseny racional.

Categoria de producte
To learn more, please click into each category ...
Chuangyi metall productes Co, Ltd