Notícies
Call us on
+86-523-83785609
If you have any questions, please contact us
GO >>
Casa > Notícies > Contingut

Consideracions per al vorell d'acer inoxidable

Chuangyi metall productes Co, Ltd | Updated: Jun 27, 2016

1, per a evitar la corrosió ull per cobrir vorell Calefacció, soldadura actual no és massa gran, menys aproximadament un 20% que els elèctrodes d'acer, arc no hauria de ser massa llarg, ràpid refredament, limitar el gra és apropiat.

2, l'elèctrode pot mantenir sec, llima-Titania tipus ha de ser sec 150 ℃ 1 hora, un tipus d'hidrogen baixa haurien de 200-250 ℃ sec 1 hora (no repetides d'assecat, o bé la pell propensa a l'esquerdament despreniment), oli i altre brutícia evita seguint el elèctrode, així com no per l'efecte resultant en carboni major contingut de soldadura i soldadura de qualitat.

3, soldadura, per calefacció repetits precipitat carbides, resistència a la corrosió reduïda i propietats mecàniques de vorell d'acer inoxidable.

4, vorell d'acer inoxidable de crom després de soldadura i enduriment del vorell nord-americà estàndard és gran, fàcil d'esquerdar. Si utilitza el mateix tipus de crom d'acer inoxidable (G202, G207) elèctrode de soldadura, ha de ser més de 300 ℃ Precaliente i post soldar refredament lent d'uns 700 c. Si no és possible el tractament tèrmic de soldadura després de soldadura, hauria d'utilitzar d'acer inoxidable vorell soldadura vareta (A107, A207).

5, vorell d'acer inoxidable, per tal de millorar la resistència a la corrosió i la soldabilitat amb la creixent quantitat d'estabilitat elements Ti, Nb, Mo, bona soldabilitat del vorell d'acer inoxidable CR. Utilitzant el mateix tipus de crom inox amb brides elèctrode (G302, G307) hauria de ser més de 200 ℃ Precaliente i post soldadura 800 ℃ temperat. Si no és possible el tractament tèrmic de soldadura, hauria d'utilitzar d'acer inoxidable vorell soldadura vareta (A107, A207).

Categoria de producte
To learn more, please click into each category ...
Chuangyi metall productes Co, Ltd