Notícies
Call us on
+86-523-83785609
If you have any questions, please contact us
GO >>
Casa > Notícies > Contingut

Component d'armadura d'acer inoxidable

Chuangyi metall productes Co, Ltd | Updated: May 26, 2017

L'aparell d'acer inoxidable significa l'eina de força per a l'aixecament de l'objecte a connectar entre la màquina d'elevació i l'objecte d'elevació i el membre de la força d'acer inoxidable per estabilitzar l'estructura espacial.

La funda d'acer inoxidable inclou: Anella D d'acer inoxidable, enganxament de seguretat d'acer inoxidable, enganxament de mànec d'acer inoxidable, cable compacte d'acer inoxidable, sivella d'acoblament d'acer inoxidable, sivella d'anell doble, anells americans d'acer inoxidable, corbata Luo, etc.

L'aparell d'acer inoxidable significa l'eina de força per a l'aixecament de l'objecte a connectar entre la màquina d'elevació i l'objecte d'elevació i el membre de la força d'acer inoxidable per estabilitzar l'estructura espacial.

Fusta d'acer inoxidable inclou: Grill d'acer inoxidable, cargols de brida d'acer inoxidable, mandril d'acer inoxidable, anell d'acer inoxidable, anella D d'acer inoxidable, enganxament de seguretat d'acer inoxidable, enganxament de molles d'acer inoxidable, cable compacte d'acer inoxidable, anells americans d'acer inoxidable Luo tie.

L'aparell és àmpliament utilitzat en els ports, l'energia elèctrica, l'acer, l'enginyeria d'acer inoxidable, la construcció naval, la petroquímica, la mineria, el ferrocarril, la construcció, la metal·lúrgia i la indústria química, la fabricació d'automòbils, maquinària d'enginyeria, maquinària per a la fabricació de paper, control industrial, logística, canonades auxiliars, rescat marítim, enginyeria oceànica, construcció d'aeroports, ponts, aviació, aeroespacial, estadis de Rigging d'acer inoxidable i altres indústries importants.

Instruccions d'acer inoxidable Sling:

1. No utilitzeu l'aparell danyat

2, quan s'arrossegueu, no torneu-lo, fent-lo passar

3, no deixis que el nus s'adhereixi

4, al moure l'aparell, no ho arrossegueu

5, eviteu la càrrega o el xoc

6. Cal inspeccionar tots els aparells abans de cada ús.

7. Si l'aparell és en el cas de productes químics que poden estar contaminats o utilitzats a altes temperatures, el proveïdor haurà de sol·licitar assessorament.


Categoria de producte
To learn more, please click into each category ...
Chuangyi metall productes Co, Ltd