Notícies
Call us on
+86-523-83785609
If you have any questions, please contact us
GO >>
Casa > Notícies > Contingut

Muntatge en acer inoxidable segur i fiable

Chuangyi metall productes Co, Ltd | Updated: Jul 06, 2017

El tub d'acer inoxidable de precisió és segur i fiable, la protecció de la salut i el medi ambient, l'aplicació econòmica, la paret prima del tub i un nou equipament senzill i confiable d'acer inoxidable per desenvolupar amb èxit el mètode de connexió per fer que siguin més insubstituïbles els avantatges d'altres canonades. la construcció de l'aplicació serà més més prospectiva, les perspectives són bones.

Amb la construcció d'edificis urbans, públics i turístics urbans a la Xina, s'han presentat els nous requisits per al subministrament d'aigua calenta i el subministrament d'aigua domèstica. En particular, les persones paguen cada vegada més atenció als problemes de qualitat de l'aigua, els requisits també augmenten. Avui en dia, la canonada galvanitzada de tub d'ús comú per la seva corrosió, sota la influència de les polítiques nacionals, es retirarà gradualment de l'etapa de la història. En la construcció del sistema d'abastament d'aigua, l'aparell d'acer inoxidable presenta una varietat de canonades de plàstic i tubs compostos nous, a més de manca de graus diferents, lluny d'estar totalment adaptat a les necessitats del sistema de subministrament d'aigua i l'estat de l'aigua potable i la qualitat de l'aigua. requisits

En aquest context, el tub d'acer inoxidable és superior, especialment el gruix de la paret de només 0,6 mm ~ 1,2 mm d'acer inoxidable amb parets primes ha estat demostrat a la llar ia l'estranger la pràctica d'enginyeria és el millor rendiment del nou sistema de subministrament d'aigua, l'energia Estalvi i el medi ambient Una de les canonades és també un tub d'aigua molt competitiu. S'utilitzen tubs d'acer inoxidable en la qualitat dels sistemes d'aigua potable, sistemes d'aigua calenta, així com seguretat, salut en el sistema d'abastament d'aigua, amb una protecció segura i fiable, de salut i mediambiental, característiques econòmiques i d'altres característiques d'acer inoxidable. Per tant, la construcció de la canonada de subministrament d'aigua eventualment tornarà a l'època de la canonada metàl·lica. A més, d'acord amb l'experiència de les aplicacions estrangeres, l'aparell d'acer inoxidable en el tub metàl·lic va identificar una canonada d'acer inoxidable de parets primes per obtenir el millor rendiment d'una de les millors canonades.

La corda d'acer inoxidable generalment es refereix a l'ús de filferro d'acer inoxidable retorçat de la corda de filferro, el material s'utilitza habitualment a l'acer inoxidable austenític, l'armadura d'acer inoxidable que és, 304.316.316 L i així successivament.

El cable d 'acer inoxidable austenític - dúplex ferrític en la recerca i el desenvolupament de la Xina ha fet un gran avenç, mostrant la creixent demanda de la situació. També s'ha aplicat i creixent la corda de filferro d'acer inoxidable, a més de l'aplicació especial dels equips de transmissió, però també en el camp de la construcció d'estructures de paret de cortina d'estructura simple o doble de Xina i estructura decorativa. En aquesta àrea, l'acer inoxidable munta la major part de l'ús de cordes d'acer inoxidable d'una sola cadena, tot tipus de barreres amb 12 mm per sota de l'estructura 7 × 7 de cable d'acer inoxidable. Recentment, els fabricants nacionals de cables d'acer inoxidable han rebut l'estructura o especificacions de la norma GB / T9944-2002 "cable d'acer inoxidable" estàndard fora dels 35W × 7-7.50mm, 7 × 7 × 19-8.0mm, 1 × 61 - comandes de corda de filferro de 24mm de 24mm, 6 × 36SW + IWR-50.8mm i 6 × K36SW + IWR-22, ordres de corda de 24 mm, armadura d'acer inoxidable que mostra una estructura de corda d'acer inoxidable, especificacions cap a la direcció de la diversificació.

En els últims anys, la protecció del medi ambient amb malla de filferro d'acer inoxidable en el camp de les aplicacions de construcció i decoració cada vegada més àmplia, incloent carreteres, aparcaments d'aparells d'acer inoxidable, hotels quadrats i grans al voltant de la partició de l'hotel, passamans d'escala i així successivament. La seva pràctica d'aplicació mostra plenament la protecció ambiental de cordes decoratives d'acer inoxidable amb excel·lents propietats materials. Malla de filferro d'acer inoxidable amb una força lleugera, d'alta resistència, bona flexibilitat, resistència a l'impacte, acer inoxidable, trencament de tensió, acer inoxidable. Estructura general d'aspecte durable, guapo en aparença, llarga vida i altres avantatges. La tanca per a la carretera és una tanca flexible, no només bella, generosa, d'acer inoxidable, millor que la rajola d'acer color que fabrica carrils rígids, però també pot suportar, amortir tot tipus de col·lisions de cotxes, reduir el grau de dany a l'accident.


Categoria de producte
To learn more, please click into each category ...
Chuangyi metall productes Co, Ltd