Notícies
Call us on
+86-523-83785609
If you have any questions, please contact us
GO >>
Casa > Notícies > Contingut

Muntatge d'acer inoxidable molt ample

Chuangyi metall productes Co, Ltd | Updated: Jul 28, 2017

L'aparell d'acer inoxidable s'utilitza àmpliament en el port, l'energia elèctrica, l'enginyeria, la construcció naval, la petroquímica, la mineria, el ferrocarril, la construcció, la metal·lúrgia i la indústria química, la fabricació d'automòbils, la maquinària d'enginyeria, la maquinària per a la fabricació de paper, rescat marítim, enginyeria naval, construcció d'aeroports, ponts, aviació, aeroespacial, locals d'aparells d'acer inoxidable i altres indústries importants. L'aparell d'acer inoxidable es refereix als mitjans de força entre l'elevador i l'objecte d'elevació per aconseguir l'eliminació de l'objecte, així com el component de la força d'acer inoxidable per a la fermesa de l'estructura espacial. Muntatge d'acer inoxidable A continuació es descriu la classificació i l'ús d'aparells d'acer inoxidable

1. Cal estandarditzar la producció d'aparells d'acer inoxidable.

2. Enfortir la gestió de la seguretat amb l'aparell d'acer inoxidable, de manera que la gestió de la mà, l'ús manual, l'emmagatzematge fix, la inspecció periòdica, el desballestament a temps, l'engranatge d'acer inoxidable i el manteniment i manteniment de les cordes.

3. Enfortir la seguretat de la formació del personal de l'armadura d'acer inoxidable, per enfortir l'educació de seguretat del personal, però també centrar-se en l'enfortiment de la seva seguretat i millora de la qualitat tècnica. Requerir l'ús del personal per dominar la seguretat bàsica del coneixement tècnic de l'aparell d'acer inoxidable; familiaritzat amb el rendiment bàsic dels requisits d'aparellament o d'ús d'acer inoxidable; Rigging de l'acer inoxidable entén l'ús de diferents entorns en la fonda amb el centre de gravetat i el càlcul; Mètodes d'inspecció de seguretat i normes de jubilació, etc. Només per dominar aquests coneixements bàsics de seguretat i, en la pràctica, l'ús racional de Rigging d'acer inoxidable per assegurar l'ús correcte de l'aparell d'acer inoxidable per assegurar la seguretat de l'aixecament d'elevacions.

Llavors, com hauria de ser eficaç el procés d'elevació per evitar accidents?

1. La branca de la corda ha de ser simètrica i uniforme amb el disseny, amb el mateix angle vertical. Les múltiples combinacions d'eslingues no poden excedir l'angle màxim en la direcció vertical.

2. La motxilla ha d'estar convenientment posicionada de forma segura, l'aparell d'acer inoxidable connecti la càrrega i instal·leu la motxilla a la càrrega de manera que la càrrega pugui equilibrar l'amplada de la motxilla.

3. Sling per reforçar la protecció, lluny de les vores afilades, fricció i desgast.

4. Per evitar accidents perillosos, l'aparell d'acer inoxidable no permet que la càrrega inclini o es llisqui de les eslingues, sinó que ha de mantenir l'equilibri i l'estabilitat de la càrrega.

L'aparell d'acer inoxidable es refereix als mitjans de força entre l'elevador i l'objecte d'elevació per aconseguir l'eliminació de l'objecte, així com el component de la força d'acer inoxidable per a la fermesa de l'estructura espacial. Atès que l'acer inoxidable té una excel·lent resistència a l'oxidació i la resistència a la corrosió, l'aparell d'acer inoxidable es compara amb els accessoris d'aparells generals de més llarga vida, dels quals 316 materials per a l'acer inoxidable del nivell del mar, més adequats per als llocs costaners i de vaixells, químics i altres propensos a corrosió.

Sostenidors d'acer inoxidable, anells d'acer inoxidable i altres components, àmpliament utilitzats en ports, electricitat, acer, construcció naval, petroquímica, filferro d'acer inoxidable Rigging de filferro d'acer inoxidable, grilletes d'acer inoxidable, grilletes d'acer inoxidable, mineria, ferrocarril, construcció, metal·lúrgia i indústria química fabricació d'automòbils, maquinària d'enginyeria, maquinària per a la fabricació de paper, control industrial, logística d'aparells d'acer inoxidable, gran transport, canonades auxiliars, rescat marí, enginyeria marina, construcció d'aeroports, ponts, aviació, aeroespacial, locals i altres indústries importants.


Categoria de producte
To learn more, please click into each category ...
Chuangyi metall productes Co, Ltd