Notícies
Call us on
+86-523-83785609
If you have any questions, please contact us
GO >>
Casa > Notícies > Contingut

Cable de filferro d'acer inoxidable Potencial de desenvolupament de les espècies

Chuangyi metall productes Co, Ltd | Updated: May 26, 2017

Corda de filferro d'acer inoxidable Al mercat, com trobar el potencial de desenvolupament de les varietats, com obrir el mercat del mar blau? Per als productes d'acer inoxidable, la substitució del sistema d'aigua, el potencial de mercat de la decoració verda, etc. donaran tubs d'acer inoxidable de parets primes, cordes d'acer inoxidable dúplex de tipus austenític-ferrític i altres productes per a un major espai de demanda.

El tub d'acer inoxidable de precisió és segur i fiable, la protecció de la salut i el medi ambient, l'aplicació econòmica, la canonada de parets primes i el nou cable de filferro d'acer inoxidable confiable i senzill i senzill i convenient per al desenvolupament d'un mètode de connexió, de manera que té més avantatges de la canonada no pot ser reemplaçat, en la construcció de l'aplicació serà cada vegada més, les seves perspectives.

Filferro d'acer inoxidable La corda generalment es refereix a l'ús de la torsió de filferro d'acer inoxidable fabricat en corda de filferro, el seu material s'utilitza habitualment en acer inoxidable austenític, és a dir, 304, 316, 316L, etc.

La investigació i el desenvolupament de cordes d'acer inoxidable dúplex austenític-ferrític han fet un gran avenç al nostre país, mostrant la tendència a l'augment de la demanda. A més de concentrar-se en el mecanisme de transmissió d'equips especials, s'ha aplicat corda d'acer inoxidable i es va incrementar ràpidament en l'estructura i estructura decorativa d'una estructura de paret de doble capa o de doble capa en el camp de la construcció de la Xina. En aquest camp, la major part de l'ús de cordes d'acer inoxidable d'una sola corda, tot tipus de baranes que utilitzen 12 mm per sota de l'estructura 7x7 de cable d'acer inoxidable. Recentment, les empreses nacionals de fabricació de filferro d'acer inoxidable han rebut l'estructura o especificacions de la "corda de filferro d'acer inoxidable" Gb T9944 fora de la norma de comandes de corda de filferro X7180 de 35w i de 22 i 24 mm, que mostren l'estructura de corda d'acer inoxidable, especificacions cap a la diversificació de la tendència del desenvolupament.

En els últims anys, la protecció del medi ambient amb xarxes de filferro d'acer inoxidable en el camp de la construcció i aplicacions decoratives cada vegada més àmplia, incloent carreteres, estacionament, la plaça i grans hotels al voltant de la partició, passamans d'escala i així successivament. La seva pràctica d'aplicació mostra plenament les excel·lents propietats materials dels cables d'acer inoxidable per a la protecció del medi ambient. La xarxa de corda de filferro d'acer inoxidable té els avantatges de la força lleugera, d'alta resistència, bona suavitat, resistència a l'impacte, trencant la força de tracció, estructura sòlida i duradora, aspecte bonic i llarga vida útil. Per a la guàrdia de la carretera és un sistema de guàrdies flexible, no només bell, generós, la funció és superior a la fabricació de rajoles d'acer de color rígid, però també pot suportar, amortidor de corda de filferro d'acer inoxidable, tot tipus de col·lisió de cotxe, reduir el dany de l'accident grau.

La xarxa de cable d'acer inoxidable també és àmpliament utilitzada en zoològics, parcs marins i altres entorns similars de gàbies d'animals, xarxes d'aus, esgrima i paisatgisme i construcció, així com esports, acrobàcies, decoració de cases, decoració d'edificis, protecció de seguretat i altres camps . La xarxa de corda d'acer inoxidable per als productes d'extensió de corda d'acer inoxidable en forma de desenvolupament, la corda de filferro d'acer inoxidable ha estat cada cop més indústries favorables.

La corda de filferro d'acer inoxidable s'expandeix incessantment, la quantitat de varietats augmenta incessantment, incloent: La compensació de catenària de ferrocarril electrificada utilitza corda d'acer inoxidable, la tela d'alt forn utilitza corda d'acer inoxidable, el cable de retroalimentació del motor aero, cabina de reciclatge de vehicles espacials corda de suspensió amb carregador complet corda de filferro d'acer inoxidable, tren d'aterratge amb corda d'acer inoxidable, resistència a la corrosió d'alta resistència Cadena d'automòbil amb corda d'acer inoxidable flexible, coberta d'acer inoxidable amb corda de filferro d'acer inoxidable, amb tripulació màquina d'acoblament d'espai espacial corda de filferro d'acer inoxidable dedicada, filferro d'acer inoxidable Corda per botes salvavides marines, filferro d'acer inoxidable per a vies d'alta velocitat (corda d'acer inoxidable), etc.

En l'ús de cordes d'acer inoxidable En alguns equips especials, quan les propietats mecàniques no són l'índex principal i la resistència a la corrosió és relativament alta, com en el medi marí, s'utilitza una corda de filferro amb 904L d'acer inoxidable austenític. En els 304, 316, 316L i altres acer inoxidable austenític d'ús comunitari, la Xina està disposada a desenvolupar l'ús d'altres tipus de corda de filferro d'acer inoxidable dúplex austenític i austenític-ferrític per satisfer les necessitats de diferents camps.


Categoria de producte
To learn more, please click into each category ...
Chuangyi metall productes Co, Ltd