Notícies
Call us on
+86-523-83785609
If you have any questions, please contact us
GO >>
Casa > Notícies > Contingut

La corda de filferro d'acer inoxidable té molts usos

Chuangyi metall productes Co, Ltd | Updated: Jul 06, 2017

Els cargols d'acer inoxidable també s'anomenen línies d'embarcament en fred d'acer inoxidable, que s'utilitzen principalment per a una varietat de suports, com ara peces mecàniques, aplicacions electròniques de cables d'acer inoxidable i altres components. Segons diferents materials, poden ser les propietats adequades de la corrosió i les propietats mecàniques. Forjat en fred per obtenir una millor forma, triar d'alta qualitat. El material adequat del filferro és especialment important per a la utilització de rosca de cargol d'acer inoxidable: duresa de filferro de cargol d'acer inoxidable causada pels seus propòsits diferents, la corda de filferro d'acer inoxidable generalment s'utilitza com un cargol petit en la vida de l'ús de mercaderies, però també per als cargols del cotxe, cargols de compressió, àmpliament utilitzats en la vida normal.

Tipus de rosca de cargol d'acer inoxidable: l'aspecte de la visió, la corda de filferro d'acer inoxidable, la línia de cargol es divideix generalment en una línia de mata fosca i un fil brillant, una rosca fosca del fil brillant d'alta duresa, es pot utilitzar per penjar-se amb la línia, generalment utilitzat Els requisits d'aparença no són alts i els requisits elàstics del producte relativament alt. Papereria, àcid oxàlic, filferro d'acer inoxidable, fertilitzant de corda i altres equips de producció; fotografia, indústria alimentària, instal·lacions de les zones costaneres, cordes, varetes de CD, cargols, femelles. Els cargols d'acer inoxidable també s'anomenen línies d'embarcament fred d'acer inoxidable, que s'utilitzen principalment per a una varietat de suports, com peces mecàniques, aplicacions electròniques i altres components. Segons diferents materials, poden ser les propietats adequades de la corrosió i les propietats mecàniques. Forjat en fred per obtenir una millor forma, corda de filferro d'acer inoxidable triar d'alta qualitat. El material adequat del cable és particularment important.

La composició i la proporció d'aquest rosca d'acer inoxidable d'alt rendiment són: 0,08% -0,15% C; 0,01% -0,60% Si; 0,02% -0,60% Mn; 0,01% -0,03% P; 0,002% 0,03% de S; 12% a 14% de Cr; El 0,8% a l'1,5% de Mo és Fe. El mètode de preparació inclou els següents passos: realització de la fosa d'acer fos en funció de la composició química; laminatge en calent; recuit i decapatge per obtenir el disc d'acer inoxidable en blanc; Revestiment i assecat de cordes de filferro d'acer inoxidable; dibuix fred; rentat i assecat amb activador neutre; enfonsament; temperat; Revestiment i assecat; dibuixat en rosca de cargol d'acer inoxidable. Aquest estalvi d'energia de línia de cargol d'acer inoxidable d'alt rendiment i protecció ambiental, amb alta resistència a la corrosió, alta elasticitat i alta duresa. Mètodes de preparació i tecnologia avançada i costos de producció simples i baixos.

El filferro d'acer inoxidable també es pot anomenar filferro d'acer inoxidable, filferro de filferro de filferro d'acer inoxidable, iuan de placa, però amb cables de filferro d'acer inoxidable diferents. Hi ha dos tipus de filferro filferro i fil de cargol, com el seu nom indica: la rosca del cargol s'utilitza principalment per cargols, i el cable de moll utilitzat per fer la primavera o altres requisits dels productes de maquinari elàstic. Altres, com ara línies brillants, línies de retirada d'hidrogen, línies d'electròlisi de corda de filferro d'acer inoxidable, línies horitzontals també tenen, la força de tracció 1500-2000.

La duresa de la línia de molles té els següents: tot suau, 1/4 dur, semi dur, 3/4 dur, ple dur, especialment dur. Especificacions de corda de filferro: 7 * 1,6 * 12,7 * 7,7 * 19,17 * 39 i així successivament. Que les mateixes línies de material, barres, tubs, plaques són cars, el més car per a les accions de 7 * 7.

El cable generalment està format per acer al carboni normal i acer al carboni d'alta qualitat. Corda de filferro d'acer inoxidable Segons la distribució del catàleg d'acer i l'ús de diferents cables, incloent el disc d'acer laminat en acer de baix carboni, filferro d'acer al carboni d'alta qualitat, varilla de filferro de carboni, filferro temperat i temperat, filferro amb fil vareta, així com varetes de filferro d'acer inoxidable, etc.


Categoria de producte
To learn more, please click into each category ...
Chuangyi metall productes Co, Ltd