Notícies
Call us on
+86-523-83785609
If you have any questions, please contact us
GO >>
Casa > Notícies > Contingut

Corda de filferro d'acer inoxidable de la vida útil

Chuangyi metall productes Co, Ltd | Updated: Jul 28, 2017

La gent que utilitza cables de filferro d'acer inoxidable, corda de filferro d'acer inoxidable, la major esperança és, tant com sigui possible, allargar la vida de la corda d'acer inoxidable, però la llum no ho és, però abans de res entendre quins factors afectaran la vida de filferro d'acer inoxidable per tal de prescriure la medicina adequada. En la inspecció diària de cordes d'acer inoxidable, hem de prestar molta atenció a l'ús de l'estat de corda d'acer inoxidable, corda de filferro d'acer inoxidable per protegir-se del fenomen de reducció elàstica. En alguns casos (generalment relacionats amb l'entorn de treball), l'elasticitat de la corda de cable es reduirà significativament, i si continua usant l'operació, comporta molts riscos de seguretat.

1, el procés de producció. La corda de filferro d'acer inoxidable està fabricada en diversos productes acabats amb filferro d'acer inoxidable, filferro d'acer inoxidable i gir, la qualitat del procés determina la qualitat de la corda d'acer inoxidable. El filferro d'acer inoxidable sol ser laminat en calent a partir d'un lingote d'acer d'alta qualitat en un cercle de disc de menor diàmetre i després d'un refredat repetit del diàmetre del filferro d'acer inoxidable. Corda d'acer inoxidable Si no es garanteix la qualitat del cable d'acer inoxidable i el procés de torsió, és necessari reduir la vida útil de la corda d'acer inoxidable. Per tant, la corda d'acer inoxidable en el procés de producció ha d'assegurar primer la qualitat del filferro d'acer inoxidable i torçar el procés, de manera que bàsicament es garanteixi la qualitat de la corda d'acer inoxidable per allargar la vida de la corda d'acer inoxidable.

2, desgast. El desgast està dividit en desgast extern i desgast intern. El desgast extern es deu principalment a l'ús de cordes d'acer inoxidable i el sòl de la corda i altres objectes causats per contacte superficial, per la qual cosa el treball real ha de ser a la corda d'acer inoxidable regular per evitar la situació d'unilateral desgast, filferro d'acer inoxidable Fer la corda en la mesura del possible per fer que tot el desgast de la corda de filferro d'acer inoxidable sigui complet. Utilitzeu el cable de filferro d'acer inoxidable estreta, reduint la càrrega de trencament. El desgast intern és principalment corda d'acer inoxidable a través de la bobina o polea quan la càrrega es pressiona principalment al costat de la corda d'acer inoxidable i, a causa de la flexió de corda d'acer inoxidable, una corda d'acer inoxidable entre el cable d'acer entre la força, corda de filferro d'acer inoxidable entre les accions i l'augment de la força entre les accions, de manera que el desgast intern de corda d'acer inoxidable, quan el treball freqüent de la concentració de la força, de manera que el cable trencat intern. El desgast va reduir considerablement la vida de cordes de filferro d'acer inoxidable Senyuan.

3, filferro trencat. El cable trencat de filferro d'acer inoxidable es divideix en l'ús del cable trencat i l'ús de cables trencats, de manera que "les normes de seguretat de les mines de carbó" proporcionen cables de filferro d'acer inoxidable en la suspensió abans i en l'ús de proves de rendiment monofilament. En ús, corda de filferro d'acer inoxidable perquè la corda de filferro d'acer inoxidable es repeteix a la polea o bobina al voltant del bobinatge, nombrosos plegats, fàcils de fer la fatiga de filferro d'acer, la duresa disminuït, i en última instància, conduir a filferro trencat. Els factors de qualitat que no produeixen els factors causats pels accidents de corda trencats i la promoció del treball hi ha un grau de relació diferent. Corda de filferro d'acer inoxidable El filferro trencat causat per fatiga generalment apareix al costat exterior del cable amb la curvatura més severa de les cordes. El cable trencat de fatiga augmentarà a mesura que la càrrega augmenti i disminueixi l'angle de flexió.

4, l'elasticitat de la corda d'acer inoxidable tendeix a anar acompanyada dels següents fenòmens:

A.

B. Extensió de torsió de corda de filferro;

C. Com que les parts es pressionen entre si, hi ha un buit entre els cables i els fils;

D. La lleugera pols marró apareix a les cordes de la corda;

E. Encara que no estigui trencat, però la corda de filferro no és fàcil de corbar i la reducció del diàmetre és simplement perquè el desgast del cable és molt més ràpid. Aquesta situació provocarà una deformació sobtada en la càrrega dinàmica, que s'haurà de desprendre immediatament.


Categoria de producte
To learn more, please click into each category ...
Chuangyi metall productes Co, Ltd