Notícies
Call us on
+86-523-83785609
If you have any questions, please contact us
GO >>
Casa > Notícies > Contingut

Stainless Steel Wire Rope S Motiu

Chuangyi metall productes Co, Ltd | Updated: Jul 14, 2017

L'ús correcte de la corda de filferro d'acer inoxidable és garantir que la vida útil de la garantia important, corda de filferro d'acer inoxidable i, en el procés de sol · licitud pràctica, corda de filferro d'acer inoxidable degut a la negligència de l'operador, no hi hagi un funcionament estàndard causat pel ús de la fatiga de la corda de filferro, donant lloc a un cert risc de seguretat. Aquí, Chuang Yi per a tothom resumir els dos següents motius.

El primer és la fatiga de la flexió, la corda de filferro d'acer inoxidable repetidament a través de la corda de filferro d'acer inoxidable, la polea o el rodet de rasqueta, nombrosos trossejaments, la corda de filferro d'acer inoxidable fàcil de fer de fatiga de filferro d'acer, la duresa disminuïda, el que finalment condueix a filferro trencat. I el cable trencat de fatiga apareix a la flexió més severa del cable exterior. Normalment, l'aspecte del cable trencat de cansament significa que la corda d'acer inoxidable ja està a prop de l'ús tardà. Els resultats mostren que la vida útil del fatiga de la corda de filferro d'acer inoxidable està estretament relacionada amb la relació D / d (és a dir, la proporció del diàmetre D del rotllo i el diàmetre de la corda de filferro), corda de filferro d'acer inoxidable, la seguretat El factor i l'estructura de la corda estan estretament relacionats.

El segon és la tensió, la tensió i la vibració causades per la fatiga, la corda de filferro d'acer inoxidable de cordó d'acer inoxidable en el començament i l'arrencada del fre, corda de filferro empaquetat abans i després de la càrrega, l'estrès de tensió causarà fatiga metàl·lica. A més, la corda d'acer inoxidable sovint està sotmesa a distorsió i la vibració també causa fatiga. El principi del dany de fatiga està sota l'acció de l'estrès, la primera superfície de filferro fi d'acer a causa d'una gran varietat d'escletxa per formar l'esquerda inicial, la corda de filferro d'acer inoxidable i, a continuació, esclata la punta sota l'acció de la deformació plàstica repetida per l'esforç de cisallament, de manera que propagació d'esquerdes fins a la fractura. El seu cansament provocat pel fil trencat generalment pla, principalment a la superfície del filferro, i molt regular.

Transport: la corda de càrrega es pot utilitzar per introduir un forat de corda de corda o una canonada d'acer en el forat de l'eix; després, la sivella de corda s'estableix a ambdós extrems de la canonada, està prohibit des de la part alta que es desplaça directament, la corda de filferro d'acer inoxidable ha d'utilitzar el trampolí de transició lentament es llisca cap avall O amb una grua penjada, el maneig del sòl, si necessiteu fer-lo portar, no aprieu directament la superfície de la corda, de manera que la superfície de la corda no sigui necessària per transportar la llarga distància la tapa, corda de filferro d'acer inoxidable per evitar l'impacte de la pluja causada per la corrosió.

Emmagatzematge diari: emmagatzematge de cables de filferro d'acer inoxidable, la corda de filferro d'acer inoxidable s'ha de col·locar en una habitació ventilada i seca, per evitar la llum solar directa i la cocció d'aire calent; com ha de ser a l'exterior, s'ha de col.locar a la planta més alta, coberta amb coberta de pluja. Corda de filferro d'acer inoxidable Col loqueu el sòl per sobre de l'alçada general de 300 mm o més.

I com una corda de filferro d'elevació, si els objectes penjants per mantenir-se en l'aire, no es poden utilitzar de manera unidireccional al voltant de la corda de filferro, ja que la corda de filferro té la seva pròpia tendència a deixar anar i invertir-se, Stainless Steel Wire Rope fabricarà objectes en la rotació de l'aire,

S'utilitza com corda de corda de cable, corda de filferro d'acer inoxidable només s'utilitza per a la tensió, es pot triar d'una banda al voltant de la corda de filferro; suporti l'impacte de la corda de cables de càrrega, la millor opció de corda de filferro de metall, perquè és un millor rendiment d'impacte.


Categoria de producte
To learn more, please click into each category ...
Chuangyi metall productes Co, Ltd