Notícies
Call us on
+86-523-83785609
If you have any questions, please contact us
GO >>
Casa > Notícies > Contingut

Cordes de filferro d'acer inoxidable utilitzat per perforació necessitats canviants

Chuangyi metall productes Co, Ltd | Updated: Jun 27, 2016

Com avança la tecnologia de la indústria de petroli, funcionament eficient de perforació i producció augmentat gradualment, molts pous de petroli tenen totes reflecteixen la corda de filferro d'acer inoxidable de nucli en l'ús de l'esperança de vida era més curt que en el passat, ha estat incapaç de complir els requisits d'avui.

Mentrestant, nucli de cànem també s'ha produït en l'ús de la corda de filferro d'acer inoxidable, corda de filferro d'acer inoxidable és el director utilitza danys estructurals i utilitzar cables trencats. Càrrega de major impacte, augmenta la velocitat bé, flexió radi per precisar les circumstàncies, la corda de filferro d'acer inoxidable de nucli ha estat difícil de tractar. En aquest moment, cordes de filferro d'acer inoxidable amb nucli d'acer va començar a entrar a les zones de perforació petroliera, gradualment reemplaçat corda de filferro d'acer inoxidable de Ma sense llavors, utilitzat en el passat.

En termes estructurals, cordes de filferro d'acer inoxidable amb nucli d'acer densitat metall fibra nucli augment en comparació amb un 17%, trencant la força va créixer sota robustesa, capaç de complir els requisits de seguretat. A causa de les cordes de filferro d'acer inoxidable amb nucli d'acer resistència a la pressió radial superior, en la perforació i producció en l'àmbit d'ús no és fàcil en la ferida es produeix durant l'aplanament, deformació. A causa de l'elongació del petits, d'acer inoxidable cable cordes amb nucli d'acer força elongació i causa menys fricció entre la corda, seva vida mitjana és aproximadament 1.2 ~ 1,3 vegades la fibra nucli d'acer inoxidable filferro corda.

Categoria de producte
To learn more, please click into each category ...
Chuangyi metall productes Co, Ltd