Categoria de producte
Call us on
+86-523-83785609
If you have any questions, please contact us
GO >>

Ronda les barres dacer inoxidable

Ronda les barres dacer inoxidable

La 316 vareta rodó d'acer inoxidable té una superfície sense polir (molí), ha estat unida, compleix la societat americana per a assaigs i Materials internacional ASTM A276 especificacions i té un estàndard toler

Features

Dins els món famós d'acer inoxidable ronda fabricants de bar, CHUANGYI és el més fiable. Benvingut a l'engròs barats d'acer inoxidable de la fàbrica.

La 316 vareta rodó d'acer inoxidable té una superfície sense polir (molí), ha estat unida, compleix la societat americana per a assaigs i Materials internacional ASTM A276 especificacions i té una tolerància estàndard. El grau d'acer inoxidable 316 proporciona millor resistència a la corrosió que l'ús general 304 acer inoxidable, especialment en ambients marins, a causa del major contingut de níquel i l'addició de molibdè. Un inoxidables austenítics, 316 és típicament nonmagnetic i pot ser fred treballat per augmentar la seva duresa i resistència, mantenint la majoria dels seu formability. El material ha estat unida, un mètode de calefacció i refrigeració per modificar les seves propietats, com augmentar la seva formability i duresa o disminuint la seva força, després que ha estat en forma de metall.

D'acer inoxidable és un aliatge de ferro amb resistència a la tinció i oxidació en molts ambients on acer vols típicament degradar. La composició química de cada grau crea una estructura de gra que cau en un dels cinc classes: austenítics, dúplex, ferrítics, martensítica i l'enduriment de la precipitació. La classe austenítics conté les qualificacions d'acer inoxidable més formables soldable i resistent a la corrosió, però no poden ser tractats amb calor. La classe dúplex ofereix resistència a enfrontant i clorur estrès corrosió esquerdes. Dúplex qualificacions són calor tractable i aproximadament el doble tan fort com austenítics graus. La classe ferrítics conté qualificacions moderadament resistent a la corrosió i formables en comparació amb altres classes d'acer inoxidable, però no poden ser tractats amb calor. La classe martensítica inclou algunes de les qualificacions d'acer inoxidable més difícil i més fort que també ofereixen resistència a la corrosió lleu, alta duresa i bona formability. Qualificacions martensítica poden ser tractats amb calor. La classe de precipitació-enduriment (PH) pot ser tractats després de fabricació per aconseguir alguns dels més duresa en acer inoxidable amb calor.

Tracció, utilitzat per indicar en general força del material, és l'estrès màxim que pot suportar abans es trenca. Resistència a la corrosió descriu l'habilitat del material per evitar la degradació per ambient, humitat o altre mitjà. Resistència al desgast indica la capacitat per evitar danys a la superfície causades pel contacte amb altres superfícies. Descriu la duresa del material capacitat d'absorbir energia abans de trencar, mentre duresa (comunament mesurat com la duresa d'Osca) descriu la seva resistència a la deformació superficial permanent. Formability indica quina facilitat el material pot ser permanentment en forma. Maquinabilitat descriu quina facilitat es pot tallar, en forma, acabat o altrament mecanitzades, mentre soldabilitat caracteritza la capacitat de ser soldat. Magnetisme caracteritza quant el material és rebutjat pels o atrets per un imant.

Hot Tags: barra rodona d'acer inoxidable, fabricants de vareta d'acer inoxidable, fàbrica, barat
Productes relacionats
E-mail to us
Si teniu qualsevol consulta sobre cotització o cooperació, no dubti a e-mail nosaltres o utilitzeu el següent formulari de consulta. Nostre representant de vendes contactarà amb vostè dins de 24 hores. Gràcies pel seu interès en els nostres productes.
Categoria de producte
To learn more, please click into each category ...
Chuangyi metall productes Co, Ltd