Categoria de producte
Call us on
+86-523-83785609
If you have any questions, please contact us
GO >>

Bar de Sixangle d'acer inoxidable

Bar de Sixangle d'acer inoxidable

1, d'acer inoxidable sis angle barra precisió de mida, pot arribar a + + 0,01 mm; Especificació de mida: sis angle barra especificació: H2-H90mm; 2, d'acer inoxidable sis angle vareta qualitat superficial és bo, és brillant ver

Features

Dins els món famós d'acer inoxidable sixangle fabricants de bar, CHUANGYI és el més fiable. Benvinguts al bar de sixangle a l'engròs barats d'acer inoxidable de la fàbrica.

1, d'acer inoxidable sis angle barra precisió de mida, pot arribar a + + 0,01 mm; Especificació de mida: sis angle barra especificació: H2-H90mm;
2, d'acer inoxidable sis angle vareta superfície qualitat és bona, brillant, és molt bona;
3, d'acer inoxidable sis bar té una resistència a la corrosió fort, resistència a la tracció i alta contra força fatiga;
4. la composició química de l'acer inoxidable sis és estable, pura acer, contingut baix d'inclusió;
Barra hexagonal d'acer inoxidable s'utilitza principalment per a fixacions, cargols hexagonals d'acer inoxidable, acer inoxidable culata hexàgon interior cargols (Copa), final així hexàgon de sòcol atapeït cargol de conjunt (final còncava de Jimi), d'acer inoxidable interior hexàgon final pla cargol de conjunt atapeït (final plana Jimi), d'acer inoxidable hexàgon Punta fixació cargols (Punta Jimi), hexagonal d'acer inoxidable final ajustat cargol de conjunt (fi columna Jimi) , hexàgon cap pica d'acer inoxidable cargola (vidre pla), d'acer inoxidable countersunk cargols de cap hexagonal (Copa rodona).
Angle d'acer inoxidable sis barra Perspectiva aplicació és àmpliament utilitzat en peces d'automòbils, Ascensor, Estris de cuina, vaixell de pressió i altres camps, els elogis de l'usuari coherent. La clau per al futur desenvolupament de l'aplicació és la protecció del medi ambient, llarga vida. Pel que fa a la protecció del medi ambient, la primera des de la Perspectiva de la protecció del medi ambient atmosfèric, s'ampliarà la necessitat d'inhibició de l'aparició de la planta d'incineració residus d'alta temperatura, mecanisme de generació de poder de LNG i l'ús de carbó per a mecanisme de generació d'alta eficiència poder, demanda alta temperatura resistent d'acer inoxidable. Sobre la vida llarga, a Europa, el pont, carretera, túnel i altres instal·lacions, l'aplicació d'acer inoxidable està augmentant, s'espera que aquesta tendència s'estengui arreu del món. I la vida dels edificis residencials generals japonès és particularment curt per 20-30 anys, el processament de residus material convertit en un gran problema. Edificis que han arribat recentment a 100 anys d'esperança de vida s'estan començant a sorgir, que augmentarà la demanda de materials amb un excel·lent durabilitat.
acer inoxidable 304 és un tipus de material d'acer inoxidable universal, anti Roya rendiment és millor que la 200 sèrie d'acer inoxidable. Resistència a alta temperatura també és relativament bo, pot ser alt per 1000-1200 graus. acer inoxidable 304 té resistència a la corrosió bona i resistència a la corrosió bona. Shanghai Puxiang acer inoxidable material Co, Ltd obtinguts en l'experiment: 304 concentració material d'acer inoxidable és inferior o igual al 65% de la cocció sota la temperatura de l'àcid nítric, amb una forta resistència a la corrosió. La solució àlcali i orgànica més àcid i àcid inorgànic també tenen resistència a la corrosió bona.

Hot Tags: fabricants de bar d'acer inoxidable sixangle, fàbrica, barat
Productes relacionats
E-mail to us
Si teniu qualsevol consulta sobre cotització o cooperació, no dubti a e-mail nosaltres o utilitzeu el següent formulari de consulta. Nostre representant de vendes contactarà amb vostè dins de 24 hores. Gràcies pel seu interès en els nostres productes.
Categoria de producte
To learn more, please click into each category ...
Chuangyi metall productes Co, Ltd