Categoria de producte
Call us on
+86-523-83785609
If you have any questions, please contact us
GO >>

Plaça les barres dacer inoxidable

Plaça les barres dacer inoxidable

Nostre subministrament de barres quadrades d'acer inoxidable vénen en tant la dibuixat freda i calenta laminat condició. La majoria dels nostre plaça bar productes 3 i sota és fred dibuixat, encara que pot ser calent rodava. Llicenciat dibuixat freda

Features

Dins els món famós d'acer inoxidable quadrats fabricants de bar, CHUANGYI és el més fiable. Benvinguts a tubs quadrats a l'engròs barats d'acer inoxidable, estoc de barra d'acer inoxidable de la fàbrica.

Nostre subministrament de barres quadrades d'acer inoxidable vénen en tant la dibuixat freda i calenta laminat condició. La majoria dels nostre plaça bar productes 3 i sota és fred dibuixat, encara que pot ser calent rodava. Bar dibuixat freda és més brillant en aparença i té una tolerància que és similar al material laminat calent, que és normalment de grans dimensions. La majoria dels nostre plaça barra es subministra en 12' atzar longituds però poden ser tallats a mida per a comandes.

Graus d'acer disponibles: 304L, 316L, 303, 17-4, 416 i molt més!
Es va veure costum retallar a la longitud i vendre menys plens longituds en alguns mides.
Hi ha servei de polit.

Hot Tags: quadrat, barra d'acer inoxidable quadrat tuberia, acer inoxidable barra existències fabricants, fàbrica, barat d'acer inoxidable
Productes relacionats
E-mail to us
Si teniu qualsevol consulta sobre cotització o cooperació, no dubti a e-mail nosaltres o utilitzeu el següent formulari de consulta. Nostre representant de vendes contactarà amb vostè dins de 24 hores. Gràcies pel seu interès en els nostres productes.
Categoria de producte
To learn more, please click into each category ...
Chuangyi metall productes Co, Ltd